Wat zit er in de pipe ... ?

Verwachtingen! De verwachtingen staan steeds hoog gespannen, wij leven nu eenmaal in een maatschappij van verwachtingen en resultaten. Bij Struise hebben wij een nogal zware periode achter de rug. Willen we in details treden? Nee, dit hoeft niet. Met enige fierheid willen wij toch aankondigen dat wij vanaf vandaag wat meer bier zullen kunnen produceren. Of dit genoeg is? Nee, natuurlijk niet. Eerder een druppel op een hete plaat. Doch elke druppel telt. Verleden jaar hadden wij een productie, goed voor 1500HL of 150.000LT. Dit jaar gaan wij zomaar liefst naar 3500HL of 350.000LT, dit is een fenomenale groei. Wij hopen hiermee wat frustratie en pijn weg te werken van onze fans en consumenten, die amper de kans krijgen een Struise biertje te drinken en/of te bemachtigen.

Wat zit er nog in de pipe, we mogen het nu reeds brengen denken wij ... Black Damnation Series, van één tot twaalf, allemaal op 75cl fles, vanaf eind Oktober 2013, à ratio van 1 type per maand. Gelimiteerd? Max 1400 flessen per soort.

Bij Struise kunnen ze wel degelijk brouwen, tenminste dat beweren ze toch, van taal hebben ze minder tot geen kaas gegeten! Dit is de kritiek die wij enkele maanden geleden nog mochten slikken. Wij hebben dus maar de daad bij het woord gevoegd en via ons netwerk, een taal expert onder de arm genomen. Wij gaan eens zien wanneer deze specialist ons Struise publiek zal aandurven met een eerste gewaagd artikel. Wij schrijven ondertussen gewoon verder ... :-) met de nodige taalfouten.

Verder hebben we iemand gevonden, een dame, die ook nog eens onze ruggegraat van de website wil bewerken ... het komt dus goed.

Nu nog een specialist vinden voor de webshop, nagel onzer doodskist en we zijn weer vertrokken.

Struise groeten...

Posted by:

Share: