Blog

Read our latest news

Brewscovery 2.0: Proef, Verblijf en Ontdek de nieuwste upgrades op onze website

Hop snel naar onze vernieuwde online oase! We zijn enthousiast om wat schuimende updates te delen die jouw ervaring brouwificeren. Een opvallend element is onze interactieve kaart – de gids om jouw bezoek te verbeteren. Doe met ons mee terwijl we hoppen door de toegevoegde locaties, met de nadruk op cafés, restaurants, accommodaties en andere sprankelende plekken die je niet wilt missen.

Hopvriendelijke navigatie: De brouwmeesterskaart

Onze geüpgradede site heeft nu een interactieve kaart op de contactpagina, jouw betrouwbare gids voor de omgeving. Deze kaart is ambachtelijk gemaakt voor zowel de lokale bevolking als de avonturiers, waardoor navigatie zo vlot verloopt als een goed getapt biertje.

Ochtend-roes: Koffiehoekjes voor elk smaakpalet

Op zoek naar een plek voor jouw koffie of een gezellig babbel met vrienden? Onze kaart belicht de beste cafés in de buurt. Van ambachtelijke bieren tot koffiehoekjes, vindt aanbevelingen voor elk smaakpalet. Klik op de markers voor meer informatie.

Brewscovery 2.0: Proef, Verblijf en Ontdek de nieuwste upgrades op onze website 1

Culinaire feesten: Restaurant Hopspots

Ga op een culinaire reis met onze restaurant hopspots. De kaart onthult toprestaurants, zodat je toegang hebt tot een verscheidenheid aan smaken. Of je nu zin hebt in een gastronomische ervaring of een snelle hap, onze suggesties laten je niet in de steek. Verken de levendige culinaire scène en ontdek verborgen pareltjes met slechts één klik.

Brewscovery 2.0: Proef, Verblijf en Ontdek de nieuwste upgrades op onze website 3

Hoppy gastvrijheid: Accommodaties voor elke reiziger

Overnachting plannen? Onze website dient nu als jouw met bier gevuld kompas, dat je naar de beste plekken leidt om je hoofd neer te leggen. Van vakantiehuizen tot gezellige b&b’s, de kaart biedt accommodaties voor elke smaak en elk budget.

Verder dan de basis: Sprankelende stops

Onze toewijding om jouw ervaring te verbeteren gaat verder dan de basis. De kaart is bezaaid met markers die wijzen naar must-visit plekken zoals lokale attracties en entertainmentlocaties. Ontdek verborgen pareltjes en stel een reisschema samen dat de essentie van de regio vastlegt.

 

Met deze hoppy updates nodigen we je uit om onze website te verkennen en gebruik te maken van de interactieve kaart vol met tips. Of je nu een lokale hopliefhebber bent of een reiziger, onze verbeterde website staat klaar om jouw reis zo smaakvol te maken als een perfect uitgebalanceerd bier. Dus spring erin, geniet en laat de bieravonturen beginnen! Proost!Scroll to top