Blog

Read our latest news

Microbiologie bij Struise

Invisible Sentinel, Inc., (Biomérieux), een globaal moleculair oplossingsbedrijf dat eersteklas microbiële detectietools levert om kwaliteitsprocessen te bevorderen, heeft de valideringsfase van brewPAL afgerond, aangedreven door Veriflow®, met de steun van belangrijke partners die de technologie ook met succes hebben geïmplementeerd bij hun brouwerijen.

Dit innovatief product werd ontwikkeld in samenwerking met Victory Brewing Company (Downingtown, PA) om de detectie van Pediococcus en Lactobacillus in minder dan drie uur van het monster te detecteren en zo in elk stadium van het brouwproces tot resultaat te komen. Formele validatiepartners zijn onder andere Yards Brewing Company (Philadelphia, PA), Weyerbacher Brewing Company (Easton, PA), Russian River Brewing Company (Santa Rosa, CA), KettleHouse Brewing Company (Missoula, MT).

BrewPAL is snel geïmplementeerd in de kwaliteitscontrole protocollen van ambachtelijke brouwerijen en het bedrijf werkt momenteel samen met toonaangevende wereldwijde bierproducenten om de technologie te integreren in hun multi-site activiteiten. De Struise Brouwers zijn dan ook de eerste brouwerij in België om dit systeem te implementeren.

Door het grote vermogen van de technologie om het brouwkwaliteitsparadigma te verschuiven van een reactieve naar een preventieve aanpak, is de productpijplijn bij Biomérieux uitgebreid met detectie-instrumenten voor extra microben.

Microbiologie bij Struise 1

 

 

 

Microbiologie bij Struise 3

 Scroll to top