DHL saga ++

Bij controle van de 80 tracking codes bemerken wij dat 48 pakketten terug on the move zijn. Deze worden hoogstwaarschijnlijk nog vandaag, ten laatste morgen geleverd. Ik stuurde hier reeds een mail naar DHL voor de overige 32 pakketten en men bevestigde mij dat hieraan wordt verder gewerkt. De file wordt dus langzaam maar zeker opgelost.

Ik bemerk ook dat sommige clubleden zo nu en dan een reactie geven op een post, soms weleens een vraag. Dit is zeker en vast verder aan te moedigen omdat dit voor velen onder jullie nog meer duidelijkheid heeft rondom een nieuwsbericht 🙂

Vermijdt echter van vragen of opmerkingen te geven op onze Facebook pagina, momenteel wordt deze ei zo na niet bekeken, noch gelezen.

De speciale kroonkurk stampers voor de 18cl flessen komen morgen namiddag aan op de brouwerij. Wij plannen de afvulling in voor LBFM deze vrijdag. Wij houden jullie verder op de hoogte.

Dank voor uw begrip en geduld,

Urbain

This Post Has 6 Comments

 1. Dion Lammers

  Hi Urbain, Die pakketten die on the move zijn, zouden die zichtbaar in beweging moeten staan bij de DHL track & trace? Of als daar nog steeds de status op ‘aangemeld’ staat, dan je er vermoedelijk vanuit gaan dat je pakketten niet bij de ‘gelukkige’ 48 zitten?

   1. Roef

    Ik zit in hetzelfde schuitje, vermoed ik, maar ik wacht verder in spanning af 🙂

 2. frederik.vandyck

  Zelfde hier dan wsch, maar als er geen Jupiler in zit kan ik daar nog mee leven;-)

 3. Paul Vera

  Urbs, Thank you for keeping us up-to-date! This is awesome news! Can’t wait to enjoy these delicious beers 🙂

 4. Thijs van den Houdt

  Bij mij zijn nu alle pakketten op een na aangekomen! Die zal volgende week wel opduiken hier.

Een reactie achterlaten