DHL saga +

… vijf dagen later, EINDELIJK NIEUWS! Blijkbaar kon men de labels in het sorteer centrum van Antwerpen niet scannen. Men belooft mij dat de pakketten terug op weg kunnen ten laatste morgen 22/04…

Velen mailen mij ondertussen met de melding dat zij hun pakket nog niet hebben ontvangen en vragen om uitleg. Mijn verontschuldigingen aan iedereen maar ook dit is overmacht.

This Post Has 8 Comments

 1. Rob Wissenburg

  Schandalig. Al zullen ze uiteindleijk wel met een reactie komen.
  Wellicht is het handig om de ordernummers waar het om gaat erbij te vermelden zodat de mensen om wie het gaat dat ook zeker weten. Ik heb zelf de 14e bestel en twijfel of dit ook mijn order betreft.

  1. urbain

   De reactie kwam eindelijk… ik ontving daarnet een telefoon uit DHL Nederland. Naar verluidt kon men de labels niet scannen in het sorteercentrum te Antwerpen. Hier wordt aan gewerkt, ten laatste morgen zouden de pakketten verder kunnen vertrekken. Chaos alom!

 2. Thijs van den Houdt

  Ze zijn ieder geval nog niet opgedronken door de DHL medewerkers hoop ik! Als alles goed gaat zullen de pakketten deze week wel ergens opduiken bij ons, dank voor de update Urbain, jij kan daar ook niets aan doen!

  1. urbain

   het schetst in elk geval dat dit hoogdagen zijn voor koeriersbedrijven en nooddagen voor wie in het veld aldaar werkt. Corona zorgt voor meer online pakjes maar ook voor minder volk op de werkvloer en uiteraard minder evaluatie en controle van en door managers. Die zitten nu allen rustig thuis te telewerken… chaos verzekerd!

 3. sven.vdb

  Dank voor de update Urbain en keep up the good work.
  Is er ondertussen ook al nieuws over de levering/afvuling/.. van LBFM?

  1. urbain

   hey Sven, wij plannen de afvulling in van LBFM deze vrijdag want de koppen komen morgen aan in de namiddag 🙂

Een reactie achterlaten