Nieuwe zendingen 1

Het DHL incident is volledig opgelost en wij gaan vandaag over tot het verpakken en zending klaar zetten van 37 nieuwe orders. Deze pakketten worden morgen ochtend door DHL afgehaald. Vrijdag 1 mei is echter een feestdag en we weten niet in hoeverre deze pakketten al dan niet vóór dit weekend bij u zullen geleverd worden.

Desondanks dat we meer dan één maand geleden nieuwe biershop verzenddozen hebben besteld, hebben we terug een “Covietje” aan de hand. We zijn inmiddels door de oude voorraad heen en vorderen op de Struise creatieve manier. Het oogt er niet uit maar elke bier blijft verder veilig en degelijk verpakt 🙂 zie voorbeelden hier onder:

14 extra orders blijven in de wacht omwille van het LBFM probleem. De kroonkurk stampers voor deze 18cl fles zijn binnen maar enige fine tuning is nog nodig vooraleer we deze eisbock zullen kunnen afvullen. Sorry gentlemen maar technisch zijn we er nog niet helemaal uit.

This Post Has 16 Comments

   1. Rob Wissenburg

    vandaag zijn 3 van de 4 aangekomen. eentje stond doorgestreept op de vrachtlijst. Komt wellicht morgen zei de chauffeur ios hij is beschadidgd.. gulp ff afwachten.
    Maar de andere drie zijn allemaal heelhuids aangekomen en stevig verpakt.

    1. Rob Wissenburg

     Wat is eigenlijk beter. als je een ‘natte doos’ ontvangt (nee niet zo een).
     in ontvangst nemen en kijken wat de schade is of weigeren zodat ie terug gaat?

 1. hendrik.merckx

  Dag Urbain,
  Ik heb mijn bestelling 9730 nog niet ontvangen … heb je deze al gestuurd?
  Hendrik

  1. urbain

   Dag Hendrik, dit order staat in wacht omwille van het euvel die we hebben met LBFM (Little Boy & Fat man). 9 extra orders blijven in de wacht omwille van het LBFM probleem. De kroonkurk stampers voor deze 18cl fles zijn binnen maar enige fine tuning is nog nodig vooraleer we deze eisbock zullen kunnen afvullen. Sorry Hendrik maar technisch zijn we er met deze versie nog niet helemaal uit.

Een reactie achterlaten