Nieuwsbrief 17 maart 2020.

Verzonden aan alle leden

Vleteren, 17 maart 2020

Geachte dames,
Geachte heren,

 

We zijn ondertussen enkele weken verder en sommigen onder u hebben de wens geformuleerd om vaker wat extra info van ons te ontvangen. Via dezelfde weg willen wij alvast elkeen van harte danken voor het opgebrachte begrip en geduld rondom de tijdelijke niet terugbetaling van de 1e schijf ivm de crowdfunding 2019. We hebben van velen ook terechte opmerkingen en adviezen ontvangen hoe wij ons best en zo snel mogelijk uit deze situatie kunnen werken.  

De opmars van Corona blijft een feit en de maatregelen die onze overheid en buurlanden nemen, hebben verder een vertragende impact op de economie, brouwerij en activiteiten. 

Zo staan 3590 bakken bier op de brouwerij in standby zonder etiket, in afwachting dat onze leverancier (drukkerij) van bieretiketten, onze bestelling kan aanleveren. Op hun beurt hebben zij vertraging door gebrek aan mensen op de werkvloer. Straks komt deze levering eventueel ook in het gedrang mocht een nieuwe aanscherping van de quarantaine maatregelen een feit worden.

Zo worden orders geannuleerd of in de wacht gezet omdat de Horeca inmiddels over zowat gans Europa verplicht gesloten is door overmacht. Een lichtpuntje is dat zowel China als Japan en Zuid-Korea reeds gesprekken met ons hebben aangevat hoe we binnen 3 à 6 weken, nieuwe zendingen zouden kunnen organiseren voor hen.

Onze Invest Club heeft vanaf vandaag een nieuwe pagina, namelijk “Info+” . Wij hebben alle sticky updates verplaatst naar deze pagina om zodoende het geheel terug wat meer strakheid te geven. Alle belangrijke informatie en updates zullen zich voortaan op deze pagina bevinden.

Onze Struise shop-manager in Brugge, Bart Vanpoucke, heeft deze week de Struise beer-shop gelanceerd voor particulieren met wereldwijde verzending. Er was namelijk heel wat vraag van particulieren naar dergelijk platform maar wij wilden hen echter geen toegang verlenen tot de Invest Club. De particuliere web-shop staat volledig los van de Invest Club. Bij deze laatste hanteren wij namelijk ook ietwat lagere prijzen en waar het Struise gamma alleen uit recent afgevulde bieren bestaat. Om alle verwarring te vermijden, hier onder de verschillen:

OmschrijvingInvest ClubStruise Beershop
AardBesloten digitaal platformOpen web-shop
LoginBeperkt, alleen leden Invest ClubIedereen
RegistratieApart registrerenApart registreren
Emailinvest@struise.cominfo@struisebeershop.com
VerantwoordelijkeStruise BrouwersBart Vanpoucke
Adreshttps://www.struise.com/trialhttps://www.struisebeershop.com/nl/
GammaJonge Struise bierenJong en oude bieren, zowel van Struise en andere Belgische brouwerijen
PrijsstrategieRelatie met investeerders en lagere prijzenParticuliere web-shop prijzen
VerzendingSlow, gericht op lage kostprijsSnel, gericht op A.S.A.P. service.
Tel. nummer+32494231575

+32(0) 474 52 57 22


In afwachting van onze volgende update, wensen wij u allen, gezin en familieleden, een behouden en veilige periode.


 

Hoogachtend,

Urbain Coutteau,
zaakvoerder,
0494231575.

Een reactie achterlaten