Perspectief voor Invest Club Leden

Via deze link leest u de officiële tekst van Struise rondom de sluiting van de proefzaal voor het publiek op zaterdagnamiddagen. Dit komt hard aan voor ons allen maar we zien momenteel geen andere mogelijkheid. Om de efficiëntie en continuïteit van Struise brouwerij te optimaliseren dienen wij ons wekelijks werkschema van dinsdag tot zaterdag dan ook te verschuiven naar maandag tot vrijdag. 

In overleg met ons team hebben wij bij wijze van proef, voorlopig beslist om alleen nog de Invest Club leden op afspraak toe te laten op de brouwerij, dit elke vrijdagnamiddag tussen 13u30 en 18u00. Onze 30 bieren op tap zijn die namiddag dus gratis beschikbaar voor u. Om het zo huiselijk mogelijk te houden tapt u de bieren zelf. Wij zijn dan weliswaar aan het brouwen of bottelen maar zo krijgt u een betere kijk op onze activiteiten.

Wij dienen echter alle veiligheidsvoorschriften van de overheid te blijven volgen. Afstandsregels, alcoholgel en minimale bezetting blijven dus van toepassing. 

De ene crisis is nog volop aan de gang of een nieuwe dringt zich op. U hebt het waarschijnlijk al gehoord, gelezen of aan de lijve ondervonden maar de Belgische drinkwater bevoorrading sputtert. Gebrek aan regen sinds de afgelopen 3 jaar in samenhang met vernietiging van bos en natuur door betonbouw werken dit probleem alsmaar meer in de hand. Wij hebben uit goede bron vernomen dat augustus aanstaande weleens de maand van de waarheid zou kunnen worden door onze waterkraantjes buiten dienst te stellen.

Uit voorzorg hebben we de geplande brouwmaand augustus nu reeds toegevoegd aan onze taken voor mei en juni. We hopen 100.000 liter bier tegen die tijd te kunnen bufferen in onze tanks. Enfin en dat met maar twee man op post door corona zorgt voor nog zoveel meer druk. Stress is er niet maar wel tijdsnood.

 

 

This Post Has 7 Comments

 1. David Deguffroy

  Tof dat de leden op de vrijdagmiddag nog mogen langskomen. Gratis dan nog wel, opletten dat je ons niet teveel verwend e ;).
  Kan nooit de bedoeling zijn dat het druk wordt en je met veel komt, maar mag je iemand meenemen (een bob op z’n minst)?

 2. sven.vdb

  Leuk initiatief, jammer dat het voor mij een heel eindje rijden is…
  Is er verder nog enige update over de openstaande orders van LBFM?

 3. Dieter Rongé

  Mooi initiatief inderdaad! Ik kom graag eens langs op een vrijdag 🙂
  Is het inderdaad mogelijk om een BOB mee te brengen?
  Via welke weg kunnen we een afspraak maken?
  Keep up the good work!

 4. Hendrik

  Dag Urbain,
  Geweldig plan en ik kijk er nu al naar uit! Wij komen sowieso de 2de vrijdag van september met z’n vieren (alle vier lid van de Invest club).
  Omdat het nogal ver rijden is (meer dan 2 uur), willen we die avond ergens logeren in de buurt … op wandelafstand, want rijden zal er niet meer in zitten 😉 Weet jij een plek in de buurt waar we kunnen reserveren?
  Hendrik

Een reactie achterlaten