Pre-orders, zendingen, barrels en bier

Beste mensen,

wie in het verleden pre-orders heeft besteld, zal hebben opgemerkt dat zijn pakketjes ten huize werden afgeleverd dezer dagen. Dit heeft tot deze week geduurd desondanks dat de Dhl verzendingslabels werden aangemaakt op 26/08. Een en ander heeft te maken met een einde contract en verlies van 68% korting op de verzending. We konden deze zendingen niet laten vertrekken wanneer men ons toen aan het volle tarief aanrekende. Om dit euvel zowel op te lossen als om te keren naar de normale gang van zaken nam meer tijd in beslag dan gedacht, waarvoor onze verontschuldigingen uiteraard.

Omwille van bovenstaand probleem hebben wij ook geen nieuwe voorraden bier op het digitaal platform willen plaatsen omdat dit de chaos alleen maar ging accentueren. Nu dit allemaal is opgelost zal u terug bier zien verschijn op de investclub pagina. Wij beschikken namelijk over:

Pannepot 2020,

Robert The Great 2018 – Porto barrel aged.

Binnen de twee weken, omzeggens tegen 15 november, vullen wij af:

Pannepot Grand Reserva 2018 – Cognac barrel aged,

Black Damnation 3 aka Black Mes – Black Albert gerijpt op extra koffiebonen en Caol-Ila Whisky barrel.

Black Damnation 4 aka Coffee Club – Black Albert gerijpt op extra koffiebonen en rum barrel.

Tegen 30 november vullen wij nog een lading Pannepeut 2020 af.

Velen van u kwamen reeds hun barrel en doos Clash Of The Titans ophalen. Velen van u hebben echter de wens geuit om hun doos nu opgestuurd te krijgen en de barrel forfait te verklaren, dit omwille van covid en/of afstand. Wij kunnen, gezien de corona situatie en gebrek aan personeel, niet iedereen aanschrijven en opvolgen wie zus of zo beslist voor wat de ophaling van de gratis barrel betrefd. Wij gaan nog één week wachten tot en met woensdag 4 november, wie dan zijn wens van barrel behoudt en afhaling niet heeft gemeld via mail, kiest stijlzwijgend om zijn doos bier te ontvangen per Dhl en de barrel forfait te verklaren. Donderdag 5 november vertrekken dan alle overige dozen C.O.T.T Reserva.

Desondanks dat wij één maand geleden het terugbetalingsplan op gang trokken, geven wij aan om niet over genoeg cashflow te beschikken om dit sneller te laten verlopen. Op advies van enkele investeerders, geven wij ook aan akkoord te zijn met de verkoop van Struise bier in aftrek van schijven en rente voor wie dit eventueel zou wensen als snel alternatief.

Wij merken nog steeds op niet iedereen te bereiken met deze nieuwsartikels. Wij gaan dan ook tegen volgende week woensdag aan elk een email versturen naar het adres wat op uw inlichtingenfiche staat. Hier gaan wij uitgebreid spreken over onze plannen en acties rondom alle disederata van de leningen vlotter te laten verlopen.

Met dank,

Urbain

Een reactie achterlaten